Dobrodošli! Možete se prijaviti ili registrovati.

O nama

WISH jewelry by you je jedinstven koncept u okviru kojeg vi dizajnirate svoje snove, a mi ih pretvaramo u stvarnost. Nakit je najbolji čuvar svih vaših uspomena i detalj koji često govori mnogo o vama. Zato WISH po vašoj meri kreira unikatne modele koji odišu sofistiniranošću i minimalizmom.  Prateći najviše svetske standarde WISH tim stručnjaka, koji čine najvrsniji srpski juveliri, proizvodi i stvara nakit od najfinijih plemenitih metala 18 kt belog i roze zlata i rodiniranog srebra. 

Modna linija nakita WISH Note od srebra sa pozlatom i visokokvalitetnim cirkonima čine izuzetni komadi nakita koji odišu ženstvenošću, prefinjenošću i senzualnošću - savšreni detalji, kako za glamurozne priike tako i za opuštenu dnevnu eleganciju.

O nama

WISH jewelry by you je jedinstven koncept u okviru koga vi dizajnirate svoje snove, a mi ih pretvaramo u stvarnost. Nakit je najbolji čuvar svih vaših uspomena i detalj koji često govori mnogo o vama. Zato WISH tim po vašoj meri kreira unikatne modele - od onih koji odišu minimalizmom sve do vanvremenskih komada koje krase dijamanti i kombinacija najfinijeg zlata. Prateći najviše svetske standarde tim WISH stručnjaka stvara nakit od najfinijih plemenitih metala 18kt belog i roze zlata, kao i rodiniranog srebra. """


Facebook