Dobrodošli! Možete se prijaviti ili registrovati.

O nama

WISH JEWELRY BY YOU

Kolekcija koja odiše minimalizmom i decentnošću u okviru koje klijenti kreiraju svoje savršene i unikatne komade nakita, izrađene isključivo od 18kt belog ili roze zlata sa ili bez dijamanata i od rodiniranog srebra. Bogata i raznolika ponuda oblika privezaka pojavljuje se u svim modnim dodacima (narukvice, minđuše, prstenje, ogrlice, nanogice), a dodatna vrednost obojena ljubavlju i emocijom iskazuje se kroz mogucnost personalizacije svakog komada gravurom po želji klijenta. 

 

WISH Note

Kolekcija WISH Note napravljena je u duhu modnog nakita koji naglašava ženstvenost i senzualnost, a prati poslednje modne trendove. Nakit je izrađen od srebra sa pozlatom, obogaćen cirkonima, dragim i poludragim kamenjem. Svaki komad predstavlja nepogrešivi izbor žene sa stilom, za sve životne prilike.

O nama

Priča o WISH-u, brendu modnog nakita, nastala je 2014. godine. Prateći najviše svetske standarde u izradi nakita, inspirisani ljubavlju, lepotom, ženskom sofisticiranošću i skladom, stvara nakit od najfinijih plemenitih metala, 18kt zlata, dijamanata, rodiniranog srebra, srebra sa pozlatom, cirkonima, dragim i poludragim kamenjem. U korak sa svetskim trendovima WISH lansira i obogaćuje svoje kolekcije novim, sezonskim linijama čime drži budnu pažnju svojih vernih klijenata i stvara nove. Svojim ažurnim i inovativnim pristupom svrstava se među lidere na tržištu modnog i personalizovanog nakita. Tim WISH stručnjaka prepoznatljiv je po svom posvećenom i  individualnom pristupom svakom klijentu kroz koji proces kupovine nakita postaje svojevrstan doživljaj. """"


Facebook